Oranjewoud Festival

Oranjewoud Festival

Oranjewoud Festival

Op donderdag 28 mei wordt het Oranjewoud Festival geopend met de nieuwste productie van Opera Spanga: de opera The Electric Flute, een variant op Mozarts Die Zauberflöte. Tot en met zondag 31 mei worden allerlei klassieke concerten georganiseerd op bijzondere locaties in het Friese dorp Oranjewoud. Zo wordt er bijvoorbeeld gezongen in een zwembad en spelen musici in tipi’s. Tijdens het Oranjewoud Festival treden bekende musici op, zoals Quirine Viersen, Maarten Koningsberger, Zapp4 en het Ragazze Kwartet. Maakt de muziek u hongerig? Dan is het tijd voor een bezoekje aan De Proeftuin. U kunt daar de hele dag genieten van gerechten in diverse eettentjes én er worden ook korte optredens gegeven.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.