Gitaristen gezocht voor Guitar Matrix 2015

GitaarEen nieuw seizoen Guitar Matrix events is deze week van start gegaan. Op zaterdag 7 maart vindt de allereerste editie van Guitar Matrix 2015 plaats in de NIEUWE NOR in Heerlen.

Guitar Matrix organiseert events die volledig in het teken staan van de gitaar. Tijdens de bijeenkomsten vinden “Plug ‘n’ Play Creation Orchestra’s” plaats, is er een gitaarmarkt, treden bekende gitaristen op en vindt bovendien de prestigieuze Sena Young Talent Guitar Awards plaats. De inschrijving voor deelnemers is officieel geopend op » www.guitarmatrix.nl.

Jong talent
De Sena Young Talent Guitar Awards moedigt jong talent uit Nederland en Vlaanderen binnen alle speelstijlen aan. Er worden 8 kandidaten uitgenodigd per voorronde. Op zaterdag 7 maart vindt de eerste voorronde plaats bij een nieuwe reeks Guitar Matrix events met een markt, clinics en optredens van een megagitaarorkest.

Er zijn 2 categorieën: tot en met 17 jaar en tot en met 30 jaar. De finale is tijdens de Amsterdam Electric Guitar Heaven op 21 juni 2015. De winnaar ontvangt enkele ingrediënten voor een glansrijke muzikale carrière: een custom made Panucci gitaar, een professioneel pedaal, deelname aan DSOPM summercamp en een persoonlijk ontwikkelingsplan met Wiek Hijmans en Jack Pisters.

Kijk voor meer voorrondes en informatie op » www.guitarmatrix.nl.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Nieuws, Wedstrijd met de tags , . Bookmark de permalink.